Opskrifter

Magnesium Olie

For nogle kan det være svært at optage den magnesium, de indtager via kost og kosttilskud og for dem kan magnesiumolie være et rigtig godt alternativt.
Magnesium er et yderst vigtigt mineral for over 300 funktioner i din krop. Dine celler og knogler er meget afhængig af magnesium.

Ved at bruge magnesium olie, har du nu mulighed for at påvirke spændte og smertefulde muskler, på en hurtig og effektiv måde.

Jeg har et stillesiddende arbejde og mine ben bliver hurtigt ømme. Jeg kan afhjælpe det langt hen ad vejen ved at gå lange ture, men det sker ofte, at jeg ikke har tid til at gå og så har jeg heldigvis min flaske med magnesium olie, som hjælper på uroen og ømheden i mine ben.

Det hedder magnesiumolie, hvilket er lidt sjovt, da blandingen ikke indeholder olie, men hedder det, fordi den får en olieagtig konsistens.

Magnesium olie er ret dyrt at købe og det er meget let at lave den selv, så hvorfor ikke gøre det? Det tager max 15 min at lave den og det kræver kun 2 ingredienser; magnesium sulfat og demineraliseret vand.

Du skal bruge:

1/3 del eller 33 gram epsom salt eller magnesium sulfat (epsom salt er magnesium sulfat). Epsom salt kan købes her på Pila Lys.

2/3 dele eller 66 gram demineraliseret vand. Det skal være demineraliseret vand, da det forlænger holdbarheden.

1 sprayflaske. Opskriften her passer til en 100 ml flaske.
100 ml flaske med i UV beskyttende glas kan købes her på Pila Lys.

Ingredienser til magnesium olie

Sådan gør du: 

Bring vandet i kog, tag det af varmen og bland magnesium saltet i.

Lad blandingen afkøle og hæld den herefter på din flaske, den er nu klar til brug.

Spray produktet på arme, ben og mave dagligt.

Magnesium Olie

Tegn på, at du får for meget magnesium:

Hvis du oplever diarre i forbindelse med magnesium tilskud, skal du sætte din dosis ned.

Brug af magnesium olie

Undgå kontakt med øjne, sår, rifter, kønsdele og ansigt.  MÅ IKKE INDTAGES – ER KUN TIL UDVORTES BRUG.

Når du begynder at bruge magnesium olie, så brug den hver dag, da det kan tage lidt tid at øge magnesiumniveauet.

Brug 10-20 spray på kroppen og massere det ind. Fordel det rundt på kroppen, eller der hvor du har muskelsmerter og gerne i et større område omkring det.

Start med 5-10 spray i en uge, hvis du ikke er vant til at bruge magnesium olie. Derefter kan du øge dosis.

Det kan prikke og svie i starten, men forsvinder som din krop får øget optagelsen. Det kan være en lille indikator på, at du mangler magnesium. Hvis det sviger for meget, så kom evt. lidt vand på området eller olie, inden du sprayer på, det fortynder det lidt.

Du kan spraye på efter badet på enten tør eller fugtig hud. Eller før dit bad, vent dog 20-30 min. før du vasker det af. Det fedter ikke når det er suget ind. Du skal ikke smøre dig med lotion før du sprayer dig ind.

Kan anvendes af børn og gravide.

Den kan holde sig i ca. 1 år i stuetemperatur.

Der er ingen tilsat olie, da magnesium opløsningen giver en olieagtig konsistens, når det bliver blandet med destilleret vand. Der er intet andet tilsat, så det er den rene vare og 100% naturligt optagelig for kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *