Ikke-kategoriseret

Lav dine egne naturlige lys

Det er let at lave dine egne naturlige og smukke soja vokslys

Det tog mig omkring en uge at lære, at lave et fint soja voks lys, så det blev som jeg gerne ville have det både med duft og udseende. De første lys jeg lavede blev også ganske fine, men jeg kunne godt se, at jeg var nødt til at prøve mig frem i forhold til vægestørrelse og mængde af duft. Derudover farvede jeg også mine lys og jeg fandt ud af, at lysene blev pænere uden farve.

Jeg har senere fundet ud af, at frosting i toppen af lysene ofte opstår, når der tilsættes farve. Det kan sagtens lade sig gøre, at lave pæne farvede lys. Man skal bare vide, hvordan man efterfølgende retter op på de små udfordringer, der kan opstå.

Jeg har gjort det let for dig, at finde den rette vægestørrelse til lys. Du skal blot kigge under de enkelte væger i min butik. Der står, hvilken diameter beholder, som vægerne passer til. Mængden af duft i forhold til mængden af voks står også under hver duft i min butik.​

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *